Varför behöver du ett pooltak?

Varför behöver du ett pooltak?

Varför behöver du ett pooltak?

Har du köpt en vacker och rymlig pool, men är besviken över att du bara kan simma och ha kul i den några månader om året? Har du designat en vacker uteplats framför ditt hem som är den perfekta platsen att koppla av och varva ner, men så fort det blir kallt måste du lämna den och stanna inomhus? Låt inte vädret utanför begränsa dig. Köp en kvalitativt pooltak och njut av ditt hem året runt!


Du kan använda poolen mycket längre varje år!

Varför ha en plats hemma som du sällan använder? Med ett pooltak får du en plats som du kan använda oavsett väder. Äger du en pool? Med ett pooltak kan du simma i din pool när du vill. Du kan också får en trevlig plats att koppla av och förlänga din simningssäsong betydligt. Äger du en veranda? Låt solens strålar lysa på din veranda även under vintersäsongen och värma upp den fint med ett terrasstak.


Dåligt väder kommer inte längre att begränsa dig

Även på sommaren finns det molniga och regniga dagar. Men tack vare ett terrasstak kommer du inte längre att begränsas av väderförhållandena. Faktum är att du kommer att bli behagligt överraskad över hur intressant och avkopplande det kan vara att sitta på en inglasad uteplats i regnet. Regndroppar kommer att trumma mot terrasstaket, strömmar kommer att rinna ner längs sidorna, men du kommer att sitta torr, bekväm och mysig i bekvämligheten av din inglasade uteplats. Du kanske kallar det "akustisk terapi".


Säkerhet först!

Att ha kul i poolen är fantastiskt, men säkerheten går alltid först. Ett pooltak innebär att du har en säker plats att simma på. Ett pooltak förhindrar att barn eller husdjur använder poolen utan din vetskap, eller till och med råkar falla i när du inte är i närheten. Ett pooltak minskar också mängden skräp som kan falla i din pool, som löv på hösten, vilket sparar dig mycket tid och besvär. Vi är säkra på att du hittar många bättre sätt att spendera din fritid än att rengöra vattnet.


Spara pengar

Det är mycket lättare att kontrollera vattentemperaturen när poolen är täckt, även utan extra uppvärmning. Pooltak med polykarbonat fyllning skapar en växthuseffekt, där luften inuti pooltaket värms upp och likaså görs vattnet. Genom att täcka in poolen minskar du värmeförlusten och kan spara mycket pengar. Om du har en poolvärmare behöver du inte heller använda den lika ofta, vilket sparar dig ytterligare pengar. Situationen är liknande med en inglasad uteplats. Uteplatsen har ett bekvämt klimat och du kan även överföra värmen till huset. När det blir för varmt på uteplatsen öppnar du helt enkelt terrasstaket eller flyttar ett av segmenten på terrasstaket för att ventilera. Genom att kombinera det med det integrerade skuggsystemet kan du optimalt reglera temperaturen och solljuset.


Ingen anledning att flytta möbler

Har du någonsin upplevt hur trevligt det är att kunna lämna dina möbler där de hör hemma året runt? När du väljer rätt höjd för ditt pooltak skapar du en avslappningszon runt din pool där du kan lämna solstolar, bord och annan poolutrustning året runt. Du behöver inte flytta dem runt eller förvara dem någon annanstans i ditt hem, garage osv. Detta liknar att möblera din uteplats. All möbler är alltid tillgänglig för dig och skyddad från regn och snö.


Öka värdet på din egendom

Vilken av våra modeller för pooltak eller terrasstak som helst kommer att öka värdet på din egendom. Om du någonsin bestämmer dig för att sälja eller hyra ut ditt hem kommer värdet också att öka tack vare pooltaket. Även om du inte säljer kommer du på lång sikt att spara mycket pengar på uppvärmningskostnader, så det är en bra investering oavsett.


Mer integritet

Ibland vill du bara koppla av eller prata med vänner i fred utan att bli störd eller störa någon. Eller kanske planerar du en fest, lyssnar på musik osv. Ett pooltak eller terrasstak ger dig mer integritet precis när du behöver det. På så sätt kan du njuta av din fritid med dina nära och kära och spendera den endast med dem.

Som du kan se ger en omgärdning verkligen många fördelar - du skyddar dina barn och husdjur, sparar pengar, ökar värdet på din egendom osv.... Ta en närmare titt på de olika modellerna för våra pooltak och se om någon passar dig.


Taggar:
Varför ska du välja en pump med variabel hastighet till din pool?

LED undervattensbelysning