Hem » Spatillbehör » Kemi spabad » DELPHIN SPA Oxi Booster 1 kg

DELPHIN SPA Oxi Booster 1 kg

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelbild:
Artnr: 4553001
Artikelnamn: DELPHIN SPA Oxi Booster 1 kg
365,00

Beskrivning

DELPHIN SPA Oxi Booster 1 kg

 

Unik kombination av klor och aktivt syre för en mycket effektiv chockbehandling.
Smuts och bakterier hamnar i badvattnet från de som badar och från omgivningen runt omkring. För att hindra att bakterier förökar sig måste man desinficera spabadsvattnet regelbundet och ta död på alger och mikroorganismer. Desinfektionen görs med olika metoder som är baserade på klor, aktivt syre eller brom.
Både kontinuelig långtidsbehandling och regelbundna chockbehandlingar behövs.

 

INFORMATION:

Börja alltid poolvård med att kolla pH värdet, det ska ligga mellan 7,0 – 7,4. Gör sen en chockklorering genom att tillföra en högre dos av snabbverkande klor. Chockkloreringen är kraftigare rengöring som är nödvändig för att ta bort alla bakterier, mikroorganismer och smuts.

 

· Spabadet ska vara en skön och säker plats för avkoppling. Då måste vattnet vara klart och hygieniskt. Hela tiden tillkommer små partiklar av smuts, sporer och bakterier utifrån. Bakterier förökar sig snabbt men för att förhindra det används olika desinfektionsprodukter. De olika desinfektionsmedlen är baserade på antingen klor, aktivt syre eller brom.
· Desinfektionsmedlen måste tillföras kontinuerligt, mängden beror på vattnets temperatur och hur smutsigt det är. Ju varmare vatten och mer sol desto mer desinfektionsmedel behövs. Och ju mer poolen används desto mer förorenande ämnen som blad, gräs, sololja, hudkrämer och hår hamnar i vattnet.
· Chockbehandling ska göras vid nypåfyllning av spabadet eller om du får problem med vattenkvaliteten. Vi rekommenderar dessutom att chockbehandla vattnet regelbundet, ungefär var 14:e dag, eller oftare vid varmt väder, kraftigt regn eller när spabadet används ofta. En chockbehandling innebär att en högre dos desinfektionsmedel används för att oxidera bort alger, mikroorganismer och smutspartiklar.

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • DELPHIN Spa Klor Tabs 20g, 1 kg   Långsamlösande 20 g klortabletter som anv...
  Art nr. 4558301DSPA-SE
  295,00
 • DELPHIN Fosfat Remover 1L   Biologiskt nedbrytbart flockmedel. Binder fosfa...
  Art nr. 0918001DSE
  275,00
 • DELPHIN Bioflock 1L   Flockmedel som tar bort fosfat och metaller. 100% bio...
  Art nr. 0913001DSE
  225,00
 • DELPHIN KlorStabil 1 kg   Stabiliserar oorganiskt klor i vattnet. Används m...
  Art nr. 31824200
  195,00