Hem » Pooltillbehör » Pooltäckning » Pooltak » Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast

Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelbild:
Artnr: 3Z02-08-002C
Artikelnamn: ALBIXON BOX - Dallas Klarplast A - silver elox
54 500,00 Ord. Pris (64 900,00)
höst kampanj t.o.m. 2022-10-01

Beskrivning

Om du funderar på ett lägre pooltak och föredrar rundade former och mjuka kurvor, är Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast det bästa pooltak för dig.
När du vill minimera underhållet och rengöringen av din pool gör du rätt i att investera i ett pooltak. Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast är ett pooltak med stomme av aluminium och isolering av klar polykarbonat. Du kliver i och stiger upp ur din pool genom dörren belägen i största sektionen. Den böjda men endå mjuka och låga radien på detta pooltak gör att du får ett snyggt och lågt pooltak som inte stör utsikten men samtidigt så får du ett pooltak som ni kan bada under vid dåligt väder så att ni kan maximera användandet av ert pooltak. Med högkvalitativ isolering och kraftig stomme kan du med din Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast förlänga pool säsongen i både hög komfort och stil samt vara säker på att du har ett pooltak som håller din pool varm och skyddad i många år framöver.

Ditt Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast kommer levererat med en total vikt på 420 kg. Allt material som krävs för att montera ditt pooltak medföljer. Ifall din avsikt är ett pooltak skjutbart bortom din pool krävs det att du kompletterar ditt köp med extra skenor (förlängningsskenor). Likt alla pooltak från Albixon är Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast byggt för att uppfylla de krav ställda för klassningen ""säkerhetsskydd för pool"". Komponenterna i detta pooltak är konstruerade i aluminium och kanalplast har en tjocklek på 8 mm. Stommen på ditt pooltak är färgat i Silver Elox och finns också tillgängligt i antracit.

Köp hem ett Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast

När du är ute efter ett pooltak för att skydda din pool erbjuder vi ett stort utbud från etablerade tillverkare som exempelvis Albixon. Din Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast låter dig njuta av sköna bad i behagligt tempererat vatten, helt fritt från skräp och ohyra. Med våra hastiga leveranser står ditt pooltak snabbt på tomten. Ifall ditt pooltak mot förmodan inte passar din pool gäller alltid 14 dagars öppet köp. Förläng din pool säsong och bada både i ur och skur, beställ ditt Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast redan idag!

Dess standardskenor, sidoingång, högsta kvalitet av isolerande takmaterial och löstagbar frontpanel garanterar enkel funktionalitet i alla situationer. Detta pooltak har klarplast, gaveln är löstagbar.

Vid leverans av pooltak går det att få ditt pooltak levererat med kranbil mot en extra kostnad.

OBS:
Med kranbil: KUND FÅR POOLTAK LEVERERAT TILL TOMTGRÄNSEN AV EN KRANBIL
Utan Kranbil: KUND ANSVARAR SJÄLV FÖR AVLOSSNING AV POOLTAK FRÅN FLAKET FRÅN LASTBILEN. DET KRÄVS TRUCK, HJULLASTARE ELLER DYLIKT. ALLT SKA TAS NER ÄVEN EMBALLAGET.

Observera att Pooltak Albixon Dallas A Silver elox Klarplast kommer med sidodörr och inte gaveldörr!

Ytterbredd(cm): 407
Innerbredd(cm): 363
Längd(cm): 646
Höjd(cm): 82
Paketstorlek(cm): 445 x 45 x 127
Paketets vikt(kg): 420
Installationstid: ca 8 timmar för 3 personer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • pooltak-skena-extraskena-tak-albixon-klasik-dallas-nova-alva-leia
  Art nr. 005.00.0046.0
  4 950,00
 • pooltak-skena-extraskena-tak-albixon-klasik-dallas-nova-alva-leia
  Art nr. 005.00.0045.0
  4 350,00
 • pooltak-skena-extraskena-tak-albixon-klasik-dallas-nova-alva-leia
  Art nr. 005.00.1045.0
  3 900,00
 • pooltak-skena-extraskena-tak-albixon-klasik-dallas-nova-alva-leia
  Art nr. 005.00.0042.0
  3 990,00